НА НОЖ!  След умопремахващото тв интервю на проектовицепремиера Петър Илиев

...
НА НОЖ!  След умопремахващото тв интервю на проектовицепремиера Петър Илиев
Коментари Харесай

Задкулисието в паника от Илиев, трески хвърчат от кочината

НА НОЖ! 
След умопремахващото тв изявление на проектовицепремиера Петър Илиев Задкулисието изпадна в суматоха.
Перспективата този прочут и ядосан първенец от биткаджийски жанр да оглави Министерство на вътрешните работи хвърли в смут всички играчи от сенките на политиката и стопанската система. 
Цели обръчи предприемачи и силови групировки към охранителни компании незабавно търсели метод да влязат в листата " Магнитски ", за да бъдат тричани по суровите американски закони, само че да не попадат в ръцете на този дивен и заплашителен мъж Илиев. 
Те към този момент си го представяли чисто гол, по един Наказателен кодекс и бич с бръснарски ножчета в края.
Задкулисието е в екслузивен потрес, гущерът на Мафията невиждано си самоизяжда опашката, Октоподът се гърчи с пречупен гръбнак. 
Политици от всички партии без Има Такъв Народ треперят за схемите си.
Парламентьори от Народното събрание ходили в адвокатската фирма на кандидат-вицепремиера да питат не може ли някак да се оправят. 
Но в адвокатската фирма на Илиев даже счетоводителките са толкоз сурови, че на бърза ръка сгънали парламентьорите от Народното събрание и им споделили да не се вясват в това честно място с аморални оферти. 
" Прекалено е кардинален, в очите му има фанатизъм! " - обсъждали характера на Илиев остарели служители на реда, видели две и двеста в престъпните жанрове. 
" Ще има да ни юрка! - клатели глави други униформени. - Ама пък ще е добре за народа, Илиев ще ни развърже ръцете да накажем Лошите! "
В средите на проведената престъпност също е неспокойно. 
" Най-добре да бягаме отвън Европейския съюз " - съветвали се един-друг печени бандити, решили, че тук към този момент става ужасно за тях. 
" Трябва да сме доста деликатни - шепнели уплашено кукловоди и свиневъди. - Деди и прародители на Илиев неведнъж са атакували на нож свинщината в страната, той не е като предходните, просто ще ни разкости, доста е заплашителен, доста е ugly, като Иван Грозни е в муцуната! Давайте, братя, да разковем кочината, доде е време. Скучно беше, ужасно стана! "  
Университетски преподаватели почнали да си събират книжата и да си крият записките.
***
HAIR
Бойко Борисов, който в последно време е смълчан политически, след последната изява на Илиев наруши притихването си и разгласи, че пуска дълга коса.  
" Колкото коса имам останала, колкото порасне, толкова! - решил Борисов. - Повече не мога да вървя като голотиквеник, тъй като в политиката се намесиха лица, които компрометираха моята хубава прическа. И аз съм заставен даже чисто естетически да се разгранича от новите гологлави варвари в политиката. И чалга спирам да чувам, започвам да чета Шопенхауер, България има потребност от нов вид водач! " - окуражен е някогашният министър председател. 
***
В коментар за събитията Тошко Йорданов първо влезе в догадка и излезе от Зоната си на комфорт, след това излезе от хипотезата и влезе в Зоната на комфорт, като в последна сметка си обръсна главата в ефирен ефир и си изчегърта косата от главата, гледайки съвсем толкоз ужасно, колкото Слави Трифонов и Петър Илиев. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР